Blokker Blenders

Ben je op zoek naar een blender met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding?
Bij Blokker vind je een breed assortiment aan blenders, afkomstig van merken als
Aigostart, Tefal, NutriBullet en natuurlijk het Blokker huismerk.

Blenders van Blokker

In de webshop en fysieke winkels van Blokker kun je blenders vinden van verschillende merken, uit verschillende prijsklassen. Daar waar het aantal blenders van blender merken als Aigostart, Blokker huismerk, TurboTronic en Tefal ongeveer gelijk is, worden van NutriBullet de meeste blenders aangeboden. NutriBullet staat bekend om haar speciaal ontworpen mesjes, krachtige motor en de handzame kogelvorm.  De blenders bij Blokker mogen dan wel uit verschillende prijsklassen komen, er zijn een heleboel goede blenders te vinden voor nog geen €100,00. Sterker nog, de drie blenders die je zult vinden in deze lijst zijn allemaal onder de €100,00, oplopend in prijs. De blenders die oplopen in honderden euro’s zijn vooral afkomstig van de merken Blendtec en Vitamix. 

Blokker blender to-go BL-13301

Te beginnen met deze blender van het Blokker huismerk met een vermogen van 300 Watt. Deze to-go blender biedt je de mogelijkheid om geen stress meer te ervaren over het missen van je ontbijt wegens haast. Met deze blender van het Blokker huismerk heb je in een handomdraai en verse, heerlijke smoothie in handen. De ingrediënten worden direct gemixt in de drinkbeker van 600 milliliter, hiermee wordt het risico op een smerig aanrecht aanzienlijk verlaagd. De antislippootjes zorgen dat de blender stevig blijft staan terwijl het de yoghurt, havermout, ijs of fruit aan het mixen is. De Blokker blender to-go BL-13301 wordt inclusief twee BPA-vrije drinkbekers geleverd, inclusief drinkdop en vaatwasserbestendig.

Tefal blender Blendforce II bij Blokker

De Tefal blender Blendforce II beschikt over een vermogen van 600 Watt, dit maakt dat je er vrijwel alles in kunt verwerken. Blend groenten, fruit en ijs met de blender dat is uitgerust met een innovatief koelsysteem dat de motor weet te optimaliseren, wat resulteert in het voorkomen van oververhitting. 

De blender kent een eenvoudige en prettige hantering. Naast dat de Tefal Blendforce II voorzien is van zuignappen voor extra stabiliteit, komt het met een capaciteit van 1,25 liter. Dit maakt de blender bruikbaar bij elke gelegenheid.

Tefal High Speed blender Perfectmix+

Deze blender is, met recht, de duurste blender in dit artikel. De Tefal Perfectmix+ blender bevat de nieuwe Powelix technologie. De 6 sterke messen zijn in staat de meest harde ingrediënten te mengen. De blender kent een vermogen van 1200 Watt, waarmee het een aantal van 28.000 rotaties per minuut weet te realiseren. Daar komt bij dat de levensduur van de motor wordt geoptimaliseerd door het Air Cooling systeem.

De blender, bij Blokker beschikbaar, komt met drie ingestelde programma’s; Smoothie, Ice Crush en Auto Clean. Deze feature doet het gebruiksgemak alleen maar goed. Zo bereid je, mede dankzij de glazen blenderkan met een capaciteit van 1,75 liter, in een handomdraai een verse smoothie voor het hele gezin.

Blenders bij Blokker kopen

Bij het aanschaffen van een blender bij Blokker, is het verstandig om nog een tweede keer naar het product en haar prijs te kijken. Wanneer je online bestelt op de webshop van Blokker, worden bestellingen bij een besteding van boven de €40,00 gratis thuisbezorgd.

Mocht het product je niet bevallen, dan kun je ervoor kiezen om het binnen 100 dagen gratis te retourneren. Op voorwaarde dat het product nog ongebruikt is, dat moge duidelijk zijn.