5x populaire NutriBullet Blenders

Het merk NutriBullet produceert keukenapparatuur, ontworpen voor het maken van gezonde voeding. Wereldwijd heeft NutriBullet meer dan 50 miljoen klanten die gebruik maken van de blenders, voorzien van een minimalistisch design en eenvoudig in gebruik. Bekijk hier de verschillende NutriBullet blenders.

1. NutriBullet 600 blender

We beginnen met de NutriBullet 600, beschikkend over een motor met een vermogen tot 600 Watt die een aantal van 20.000 toeren per minuut weet te realiseren. Het apparaat weet hiermee stengels, zaden en schillen af te breken en te verpulveren tot een heerlijke smoothie. De blender staat garant voor het in een handomdraai creëren van een sapje, gezonde smoothie of shake.

De NutriBullet 600 komt naast een blenderbeker van 700 milliliter ook met een ‘short cup’. In beide bekers kun je de drinkring met handvat draaien om het drinkgemak te vergroten. De gemaakte smoothies, sappen en shakes worden met de meegeleverde anti-lekdeksel to-go proof. Dit bespaart je extra kopzorgen over andere bekers die niet goed zouden afsluiten.

2. NutriBullet 900 blender

De NutriBullet 900 beschikt over een sterke motor met een vermogen van 900 Watt, waarmee je het maximale uit elk ingrediënt kunt halen. De 9-delige NutriBullet 900 is geschikt voor regelmatig en intensiever gebruik. Deze powerblender is een vrijwel perfecte match met mensen die streven naar een actieve levensstijl, of hier al volledig mee bezig zijn. De krachtige motor gebruikt het RVS messenblad om met gemak ijsklontjes te crushen voor koude dranken, shakes en cocktails.

Deze blender komt met twee blend- en drinkbekers; één van 900 milliliter en één van 500 milliliter. Daarbij is het raadzaam gebruik te maken van de meegeleverde bewaardeksel en to-go mogelijkheid.

3. NutriBullet 1200 blender

Vul de blenderkan van 0,9 liter met de gewenste ingrediënten, schroef het mes op het apparaat, plaats de beker op de voet en laat de rest over aan de NutriBullet 1200. De powerblender zorgt er met een vermogen van 1200 Watt voor dat de ingrediënten worden samengebracht tot een gladde mix, zelfs als de ingrediënten nog bevroren zijn. 

De powerblender NutriBullet 1200 komt met meerdere onderdelen als twee to-go deksels, twee drinkringen, een messenopzetstuk, een online receptenboek en nog veel meer. Alle losse onderdelen van het apparaat zelf zijn gemakkelijk te reinigen en daarbij ook vaatwasserbestendig.

4. NutriBullet Balance blender

De NutriBullet Balance blender wordt niet gezien als “standaard” NutriBullet. De blender met een vermogen van 1200 Watt is uitgerust met Bluetooth SMART-technologie, waarmee het apparaat eenvoudig te koppelen is met de smartphone of tablet. Hiermee brengt de NutriBullet Balance jou in staat om volledige controle te houden over de voedingswaarden en calorieën in de smoothie. In de bijbehorende applicatie kun je jouw doelen, eetstijl en diëten instellen om vervolgens de recepten te zien die geschikt zijn. Allemaal te creëren met de multifunctionele NutriBullet Balance.

5. NutriBullet Magic Bullet blender

De NutriBullet Magic Bullet is in de eerste plaats een compacte blender waarmee je binnen enkele seconden de ingrediënten tot de gewenste structuur krijgt. De Magic Bullet combineert alle functies van een blender. Je kunt blenden, malen, hakken, snijden, kloppen en mixen; perfect voor een ieder die binnen no-time een snelle, smaakvolle en gezonde voeding tot zich wilt hebben.

Het voordeel van het compacte bestaan van de NutriBullet Magic Bullet is dat het weinig ruimte inneemt in de keuken. Daarnaast kun je je smoothie gemakkelijk meenemen, om na gebruik te genieten van het gemak dat alle deksels en bekers vaatwasserbestendig zijn.

Meer relevante keukenapparatuur

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: