Blender to Go

Met een blender to go heb je nooit meer het excuus om je ontbijt of je dagelijkse portie groenten en fruit over te slaan. Je maakt ’s ochtends een smoothie klaar en neemt deze vervolgens mee in de drinkbeker die wordt meegeleverd. 

Wat is een blender to go?

Als je een blender to go aanschaft, dan wordt deze óf geleverd met één of meerdere meeneembekers, of de blenderbeker zelf dient als meeneembeker. In dat laatste geval wordt er altijd een deksel meegeleverd die je op de mengbeker kunt plaatsen. Zo kun je de blenderbeker direct meenemen en scheelt je dat weer wat extra afwas.

Een blender to go is dus de ideale blender voor mensen die een smoothie, shake of sapje willen bereiden en deze vervolgens mee willen nemen naar werk, school of de sportschool.

Blenders to go zijn populair bij sporters die bijvoorbeeld aan Crossfit, fitness of een andere sport doen waar kracht en conditie centraal staan. Een blender to go wordt door hen bijvoorbeeld veel gebruikt om (eiwitshakes) te maken en deze mee te nemen naar de sportschool of Crossfitbox. 

Philips ProBlend 5000 Series

Beste blenders to go van 2021

Wil je een blender met handige meeneembeker(s) aanschaffen? We hebben alvast de beste blenders to go van 2021 voor je verzameld. De top 10 blenders to go:

  1. NutriBullet 600 Series Blender
  2. NutriBullet 900 Series Blender
  3. NutriBullet 1200 Series Blender
  4. Princess 217401 Blender to Go
  5. Philips Daily HR2603/90 Mini Blender
  6. Medion MD16411 Blender
  7. Magic Bullet Blender
  8. MOA Blender to Go
  9. Nutrifresh Blender  To Go
  10. Domo DO700BL Xpower  Blender To Go